De la fotografia de studio pana la cadre in natura, oferim atat dumneavoastra cat si celor dragi amintiri de neuitat. Punem la dispoziteie o gama larga de servicii.

Fotografia – Arta celor 1000 de cuvinte
De ce fotografiem?

Inca din cele mai vechi timpuri omul a simtit nevoia sa pastreze amintirile strabunilor. La inceput pictura satisfacea aceasta nevoie ca infatisarea semenilor nostrii sa dainuie vesnic. Cum aceasta este destul de costisitoare si iti rapeste destul de mult timp s-a descoperit arta fotografiei. La inceput a fost fotografia alb-negru pe film. Ulterior cu pasi din ce in ce mai repezi s-a ajuns la fotografia digitala din secolul actual.

Ce inseamna un fotograf „profesionist” ?

            Expresia „fotograf profesionist” este des folosita de multi oameni dar cum toti oamenii sunt diferiti fiecare intelege diferit. In opinia noastra ca sa fi fotograf trebuie sa ai un minim de aparatura si cel mai important dorinta de a obtine emotii si trairi cat se poate de diferite. Atuurile unui fotograf sunt modul in care incadreaza subiectul si emotia transmisa de catre acesta privitorilor.


Videografia – O amintire de neuitat
Ce este videografia?

            Videografia este termenul modern folsit pentru prea bine cunoscutul cameraman, o traducere mai neaosa „manuitorul camerei de filimat”. Acest termen a prins radacini odata cu dezvoltarea epocii digitale cand editarea cadrelor se face pe calculator intr-un timp mult mai scurt.

Ce ne arata un montaj-video ?

            La fel ca la orice film, un montaj video ne arata o insiruire de emotii, sentimente si trairi ale personajelor participante ce ne sensibilizeaza undele cerebrale. Pe scurt atunci cand vizionam un film (o succesiune de montaje) ne imaginam cum ar fi sa traim cu adevarat acea experienta. Oare de ce cand cineva se afla pe marginea unei prapastii si priveste in abis sau cade in gol simtim niste furnicaturi in talpi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *